Wish List (0)

Comenzile se pot efectua doar de catre persoane juridice!
Comanda minima 100 lei.

CATALOAGE | PRODUCATORI | OFERTE | CONTACT

Despre noi

Pentru orice marca, pentru orice aparat.

Promovam si distribuim piese de schimb, subansamble, accesorii, consumabile, componente automatizare pentru industria alimentara, hoteliera, retail si catering!   

Principalele categorii si familii de echipamente pentru care oferim solutii de reparatii sunt bucatariile comerciale, echipamentele de spalatorie, aparatele si echipamentele frigorifice comerciale, expresoarele de cafea, aparatele de bar, sisteme de climatizare si ventilatie. 

Toate aceste echipamente pot fi alimentate cu gaz, electric sau abur.

Va punem la dispozitie experienta, cunostinte tehnice si piese de origine pentru aproape orice echipament, avand posibilitatea de a livra aproximativ 1.440.000 componente de echipamente, de la peste 3750 de producători de prestigiu, pentru clienții noștri, pentru companii de specialitate și inginerii de reparații.

Vă garantăm un serviciu pe care vă puteți baza, livrare imediata din stoc sau posibilitate de livrare rapida/expres în 24 de ore de la furnizori si producatori externi!  

Colaboram si suntem in parteneriat cu cele mai importante firme de profil din Europa si din alte tari din afara Europei.

Beneficiarii serviciilor noastre sunt companii si institutii de prestigiu din Romania.